Om cykling på nyhetsmorgon

Att cykling är en starkt växande trend är väldigt tydligt. Men det är inte så konstigt heller. Dels är det en träningsform som är bra på flera sätt samt att de flesta har möjlighet att utöva sporten oavsett kön eller ålder.

Att köpa en cykel är dock inte alltid det enklaste. Skall det vara nytt eller begagnat? Skall det vara transport, träning eller tävling? Vad får den kosta? Det är många frågor som skall besvaras innan man ger sig iväg och öppnar plånboken.

När det gäller begagnade cyklar har Runners World skrivit ner några viktiga punkter att tänka på. En av de viktigaste punkterna är att provcykla.

Bor du i Göteborg och funderar på att köpa ny cykel kan jag varmt rekommendera Bikeplace som har allt från instegscyklar till tävlingscyklar.

Så oavsett om du vill ha en traditionell cykel med pakethållare och cykelkorg, en fram eller heldämpad mountainbike för Cykelvasan eller en landsvägscykel att köra Vättern Runt med finns det en cykel för dig på Bikeplace.

Mountainbike och Racer är hetaste cykeltrenderna just nu.
Ted Kottulinsky går igenom skillnaderna.
Om%20Mountainbike%20och%20Racercyklar

Ted Kottulinsky ger bästa säkerhetstipsen för cyklingen.
S%C3%A5%20cyklar%20du%20s%C3%A4kert
Bland annat diskuteras hjälm och användandet av kläder som med hjälp av reflexer syns tydligt.
En annan sak som nämns är att blinkande sken på framlampan är otillåtet.

Mer tips och lagkrav gällande cykling hittar du här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 tanke på “Om cykling på nyhetsmorgon”

  1. Jag rekommenderar nybörjaren i Göteborg butiken Xxl, några av cyklarna där är antingen samma eller likvärdiga.för några tusenlappar mindre! Kunniga med!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: