Nationaldagsloppet 2012 8:e upplagan

Då var det snart dags för Nationaldagsloppet. Ett bra motionslopp för dig som tänkt köra vätternrundan, men även för dig som vill cykla ett härligt motionslopp Jag fick följande text i ett mail och det är för bra skrivet för att inte publiceras.

nationaldagsloppetPumpa däcken, smörj kedjan och raka benen. Nu är det dags för 8:e upplagan av succén Nationaldagsloppet – en enastående möjlighet att göra något roligt och stärkande av vår nyaste helgdag. Det är en hejdundrande familjefest för alla som gillar att cykla, stora som små. Vill du mäta dina krafter längs en 100 kilometers kuperad bana, eller cykla 60 km på vägen genom natursköna Härskogen? Kanske vill du göra en spännande 25 km cykelutflykt med familjen? Oavsett vilket – ta med dig cykel, kompisar och familj och genomför ditt eget Nationaldagslopp. Det bara måste upplevas!

Nyheter i år
Chiptidtagning på alla deltagare 60 och 100 km
Förbättrad bansträckning efter Hindås på 100 km
På grund av tidigare incidenter med övrig trafik och för ökad säkerhet har vi lagt in en tidtagnings-mållinje vid Lexby gård därefter cyklar man vidare i lugnt tempo till Kviberg där medaljer, mat och resultatlistor finns.

Anmälan och mer information via denna länk

http://nationaldagsloppet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 tanke på “Nationaldagsloppet 2012 8:e upplagan”

 1. Hej.

  Jag tänkte att det kunde vara trevligt om vi som är med i Gainomax sports team kunde ha ett forum där vi kan ”träffas” och snacka uppladdning, starttider, mekartips, träningstips och upplägg mm. mm.
  Så jag tog mig friheten att göra en grupp på Facebook.
  Jag tror att jag måste bjuda in folk aktivt, dvs. det går inte söka efter gruppen.

  Är du sugen på att vara med i gruppen? Skulle vara trevligt.
  Adda mig på Facebook så lägger jag till dig.

  mvh Oskar Holtz – Gainomax sports team VR2012.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: