Peeling, fotbad och halvmara

Igår cykelpendlade jag till jobbet med min ”ful-mtb” (Peak Bonzer) utrustad med skärmar. Kom hem och tog av mig de våta kläderna för att byta till torra. Bytte även till min Nishiki Crossroad, även den med skärmar på.

Iväg till klubblokalen stärkt av en Gainomax Energy Bar. Väl framme upptäckte jag att det var 3 ledare och en deltagare på rundan. Detta fylldes dock på och 16 cyklister trotsade vädret.

Med sprut från framförvarande cyklister och stundals hällregn fick man både peeling och fotbad. Något som kostar flera hundra spänn på ett Spa konstaterades det glatt.

Sammanfattningen av rundan är en glad och trevlig tur trots vädret.

Imorgon skall jag springa min första halvmara. Göteborgsvarvet på 21km (låter extremt kort när man tänker på de cykelsträckor man avverkar) startgrupp 21. Men jag har stor respekt för detta lopp. Inte minst för att jag är genuint ointresserad av löpning och därför enbart löptränat ett tillfälle sedan nyårsafton…

Men överlever jag morgondagen så är det upp i sadeln igen på söndag efter en omgång med Linnex.

regncykel

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 tanke på “Peeling, fotbad och halvmara”

  1. Tack för tipset om Linex… Jag visst om det…men orkade inte leta! Nu får vi hoppas sidan jag beställde ifrån gör sitt! Trevlig löpning på G varvet nu!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: