Cykelfestival i Göteborg

Via Cykelsmart ser jag att det blir cykelfestival även i år. Komet Club Rouleur som anordnar cykelkulturen erbjuder filmer, föreläsningar, utställningar, cykelturer, loppis, fest och tävlingar.

I år hålls festivalen i Lagerhuset och sammanfaller med Andra Långgatan-dagen som ligger i närheten. Nu den 9 Juni kan du prova på både trialcykling, fälla ihop en Brompton och testa en elcykel. Det arrangeras också Brompton-SM i samarbete med Gamla Stans cykel, med första pris en resa till VM i England. Bland utställningarna kan man se Christer Hedbergs fotografier samt en utställning med tema ”racercyklar med en historia”.

Göteborgs nya stadsarkitekt Björn Siesjö kommer diskutera med kommunalrådet Anneli Hulthen om cyklandets roll i Göteborg, Nya arkitekter skall visa en velodrommodell och pratar om hur det skulle kunna påverka Göteborg.

För att ha koll på festivalen är ett tips att spana in deras facebooksida och/eller hålla utkik efter programmet som vi alla väntar på.

Göteborgs cykelfestival 2012

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , (Intressant?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Andra intressanta inlägg:

Kommentera

%d bloggare gillar detta: