Sponsring

All läsning på denna blogg är naturligtvis kostnadsfri. Men du kan sponsra mig i mina träningsmål genom att skänka ett litet bidrag.

Helgen 27-28 Oktober kommer jag att träna till förmån för Rosa Bandet-insamlingen.
Varje träningspass kostar 100.- (som oavkortat går till Rosa Bandet-insamlingen) och jag är i dagsläget anmäld till minst 6 pass. Istället för att skänka pengar till tv-galan så kan du istället sponsra min träning och låta mig kämpa på spinningcykeln. Jag tar emot litet som stort bidrag och samtliga pengar går oavkortat till Rosa Bandet. Intresserad? kontakta mig!

Vill du hellre ge ditt bidrag direkt till insamlingen kan du göra det genom att klicka här.

Jag skulle bli jättetacksam om du har möjlighet att skänka en liten gåva för att underlätta att uppnå mina mål. Klicka på knappen här nedanför för att skänka en slant. Om du vill skänka annat än pengar eller på något sätt sponsra mig i mina mål kan du kontakta mig.

Om du/företaget vill sponsra publikt lägger jag ut det här och på Cykelklubben.se, Cykla.se, Jogg.se, Simm.se & Funbeat.se. Kontakta mig för överenskommelse.

Jag engagerar mig även i barncancerfonden och bidrar till dem. Om du vill och har möjlighet finns möjlighet att donera även till Ride of Hope, Team Rynkeby och Blå bandet (Vi kämpar för livet) antingen via mig eller direkt.

Donera via Flattr
Flattr donation button

Donera via Paypal
Du kan också donera till Barncancerfonden genom att klicka här.

1 tanke på “Sponsring”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: